Nieuws

Harmonie Vorden Nieuws

De 45e editie van de oliebollenactie van Harmonie Vorden zou in 2020 plaatsvinden. Stille hoop was er dan ook dat de 45e editie kon plaatsvinden in 2021.
Helaas heeft corona wederom roet in het eten gegooid en zal de oliebollenactie worden verplaatst naar februari 2022. Wederom worden de oliebollen in samenwerking met Bakkerij Joop gebakken.  

Definitieve datum volgt z.s.m.!

 

 

Harmonie Vorden heeft mooi nieuws ontvangen uit de actie van de Rabobank, de Rabo Clubsupport actie. 

Elke week valt het Contact Vorden op de deurmat van Vorden en omstreken. In editie 46 (jaargang 83) stond een uitgebreid interview met de nieuwe dirigent van Harmonie Vorden, Willem Kossink. Heeft u dit interview gemist? Geen probleem! Want hier kunt u het nogmaals online lezen! 

Op zondagmiddag 28 november 2021 zou er weer muziek te horen zijn in het Kulturhus in Vorden, helaas moeten de muzikale klanken nog even wachten. Want er zit nog even geen muziek in!  

Op zondagmiddag 28 november 2021 is weer muziek te horen in het Kulturhus in Vorden en kan het publiek zijn of haar muzikale hart weer ophalen. De titel van het programma zegt het al, er zit wéér muziek in!

En welke muziek dat is? Klein tipje van de sluier als je verder leest!

In het weekend van 2 oktober jl. werd de 40e editie van de slaatjesactie georganiseerd. Een mijlpaal voor de vereniging! Maar ook zeker een mijlpaal voor Ria Zweverink.

In 2020 zou de 40e editie van de slaatjesactie plaatsvinden, maar het coronavirus gooide roet in het spreekwoordelijke eten. Op zaterdag 2 oktober jl. vond dan toch echt de 40e editie van de slaatjesactie met een leuke verloting plaats! Lees gauw verder voor een leuke terugblik...

Geen tijd om te wachten op de verkopers? Dat is geen probleem!
Harmonie Vorden is verheugd om te melden dat er een extra verkooppunt bij is gekomen.

In 2020 zou de 40e editie van de slaatjesactie plaatsvinden, maar het coronavirus gooide roet in het spreekwoordelijke eten. Op zaterdag 2 oktober gaat het dan echt gebeuren, de 40e editie van de slaatjesactie met een leuke verloting! Lees gauw verder....

Donderdag 2 september jl. was weer de allereerste repetitie voor de muzikanten van Harmonie Vorden na de zomervakantie. Ook was het de eerste repetitie van Willem Kossink, nieuwe dirigent van Harmonie Vorden. 

De nieuwe dirigent van Harmonie Vorden is Willem Kossink. Donderdag 2 september begint het muzikale seizoen weer en zal de eerste repetitie o.l.v. Willem plaatsvinden! Samen met de muzikanten zal dit wederom een memorabel moment worden en zal de overeenkomst gezamenlijk getekend worden. 

De allerkleinsten binnen de harmonie, de AMV' ers, hebben afgelopen maandag verschillende instrumenten mogen zien waaruit zij kunnen kiezen. En die keuze is reuze!

Jeanette Pol-Hilgerink is vanaf heden de nieuwe fluitdocente voor de leerlingen van Harmonie Vorden. Jeanette neemt het stokje over van Magdalena Kadziolka-Guenov. 

Op donderdagavond 3 december 2020 werd er voor het eerst een extra digitale Algemene Ledenvergadering gehouden vanwege een bestuurswisseling. Marlies Boerstoel heeft tijdens deze ledenvergadering afscheid genomen van het bestuur.

Wij zoeken nog donateurs als muziekvereniging. Wilt u donateur worden? Het formulier is te vinden op deze website onder de kop "Contact". Vervolgens wordt " donateur worden" zichtbaar, als u daar op klikt komt u bij het formulier terecht.

Hier ook het artikel in het Contact waarin het één en ander uitgelegd wordt

Dit jaar zou het de 45e editie worden van de oliebollenactie van Harmonie Vorden.In overleg met Bakkerij Joop, die de ruimte beschikbaar stelt en de ingrediënten regelt, is besloten om dit jaar de actie niet door te laten gaan. Wederom een teleurstelling, maar kop op en schouders eronder!

oliebollenactie afgelast 2020 20201120 1311732341

Kijk naar ons filmpje en stem op ons. Wij kunnen jullie steun goed gebruiken!

Het jaar 2020 zou een jubileumjaar worden voor de slaatjesactie van Harmonie Vorden. Welgeteld 40 jaar wordt deze actie gehouden. Menig Vordenaar is dan ook bekend met deze actie en de voordeuren gaan in dat betreffende weekend dan ook al gauw open voor de verkopers. De slaatjesactie is gestart bij Sursum Corda en na de fusie is Harmonie Vorden hiermee doorgegaan. Steevast vinden de voorbereidingen plaats bij de Herberg. Als het buiten nog donker en stil is, staan de eerste vrijwilligers al in de zaal van de Herberg om de eerste slaatjes te maken. Een grote groep vrijwilligers trekt dan het dorp en het buitengebied in van Vorden om de slaatjes aan de man te brengen. Maar zoals voor veel evenementen geldt, gooit Covid19 ook hier roet in het eten. Nadat eerdere activiteiten zijn afgelast betekent dit wederom een aanslag op de financiële positie van de vereniging. Het was dan ook geen leuke en makkelijke beslissing om te moeten besluiten dat de slaatjesactie dit jaar niet doorgaat.

Afbeelding_slaatjesactie.jpg

De Harmonie Vorden zoekt trombonisten. Wil je graag trombone bij ons spelen? Meld je dan aan!

trombonisten gezocht 20200607 1018711172