Nieuws

Harmonie Vorden Nieuws

Op zaterdagmiddag 18 november 2023 waren de weergoden Nederland niet goed gezind. Precies op het moment dat de goedheiligman in Vorden zou aankomen, zou het enorm gaan regenen en helaas was dat ook zo. Dat weerhield Harmonie Vorden er echter niet van om toch van zich te laten horen.

Speciaal voor de gelegenheid opgericht, het houten kwartet. Engelien Heuvelink, Iet Annevelink, Ria Zweverink en Grada Gotink hebben op 14 november 2023  gespeeld bij Stepping Stones in Vorden, ook bekend als Villa Nuova.

Op zaterdagavond 26 augustus was de afsluiting van het jubileumjaar van Harmonie Vorden. En wat voor jubileumjaar was het!

De avonden worden korter, de temperatuur daalt en de maand december is al te ruiken en dát betekent dan ook maar 1 ding! De 46e editie van de Oliebollenactie komt er weer aan en vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 december en zaterdag 9 december 2023 plaats! Ook dit jaar weer in samenwerking met Bakkerij Joop. 

 

De mussen vielen op zaterdag 8 juli 2023 nog net niet van het dak, maar de muzikanten van Harmonie Vorden stonden om 13.30 uur startklaar voor de optocht in 't Medler.

FAN-TAS-TISCH! De Vordense delegatie van de Rabobank bracht fantastisch nieuws met zich mee!

WAUW! De eerste paar honderd loten zijn verkocht 🥳. Wát een succes en gezelligheid vanmorgen in Vorden.

Begin oktober, als de dagen weer guur beginnen te worden en de witte wieven over de landerijen sluimeren, dan is het weer ouderwets tijd voor een huisgemaakt slaatje van Harmonie Vorden. Zaterdag 7 oktober organiseert Harmonie Vorden weer traditiegetrouw de slaatjesactie. De actie draait op de vele vrijwilligers die helpen bij het plakken van stickers, snijden van groenten, de huis-aan-huis verkopen en diegenen die ’s nachts al beginnen met het maken van de slaatjes. Ook dit jaar wederom in samenwerking met De Herberg Vorden. 

Op 9 juni even geen activiteit voor alle leden, maar een gezellige avond samen uit. Niet alleen muziek, maar ook gezelligheid en vriendschappen onderling.