Op dit moment is de sollicitatieprocedure in gang gezet en wordt er gezocht naar de vervanger van Nikki Kleijsen. In de tussentijd is Joop Boerstoel interim dirigent bij Harmonie Vorden. 

In 2004 begon Nikki Kleijsen met de vooropleiding van het ArtEZ Conservatorium te Enschede bij Peter-Marc Dijcks. Na dit jaar besloot ze een andere richting uit te gaan en heeft de Pabo in drie jaar tijd afgerond met als afstudeer onderzoek; muziek maken en vastleggen met het jonge kind. Aansluitend volgde ze de Post-HBO opleiding Vakspecialist Muziek.

Nikki dirigent

 Zelf musiceren bleek meer dan alleen een passie en daarom vervolgde ze haar Conservatorium studie in 2010 met als hoofdvak Klassiek Klarinet. In 2013 ging ze naast haar studie Hoofdvak Klarinet ook HaFaBra directie studeren aan het ArtEZ Conservatorium te Enschede/ Zwolle. Tijdens haar studie volgde ze lessen en kreeg ze masterclasses van onder andere Arno Piters, Lute Hoekstra, Andre Kerver, Walther Boeykens en Michael Collins. In juni 2014 sloot ze deze studie klarinet af middels een eindexamen-concert met medewerking van Wilhelmina Glanerbrug (waar ze actief is als Es-klarinettist) en diverse ensembles. 

Momenteel geeft ze klarinet- en AMV-les in Nederland en Duitsland, is ze dirigent van harmonie Caecilia Ootmarsum, JOW / AJOW Wilhelmina Glanerbrug en dirigeert ze twee jeugdorkesten bij Feuerwehr Musikzug Ottenstein. Daarnaast werkt ze als freelance musicus. Ze remplaceerde onder andere bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en HET Symfonieorkest (Orkest van het Oosten).