10 jarig jubileum Harmonie Vorden

10 jaar geleden werd tijdens de oprichtingsvergadering op 30 augustus de fusie tussen Sursum Corda en Concordia officieel een feit en ontstond Harmonie Vorden. 10 jaar later staat Harmonie Vorden nog steeds fier overeind en is actief onderdeel van en in de Vordense samenleving. In 10 jaar tijd kan er veel veranderen. Waar destijds de oprichtingsvergadering in het ‘Dorpscentrum’ werd gehouden, repeteert de muziekvereniging nu in het ‘Kulturhus’. Dirigenten wisselden elkaar af in 10 jaar tijd, de eerste dirigent van Harmonie Vorden was Berjan Morsink. Nikki Kleijsen nam het dirigentstokje over van Berjan en heeft deze recent overgedragen aan dirigent Willem Kossink. Het tegenovergestelde van verandering is continuïteit.

Het merendeel van de leden die 10 jaar geleden bij de oprichtingsvergadering aanwezig waren, is nog steeds lid en daarnaast zijn er de afgelopen jaren diverse nieuwe leden bijgekomen waardoor het orkest nog steeds bestaat uit zo’n 65 muzikanten.

Beheerder van het Kulturhus Boudewijn Kortboyer serveerde 10 jaar geleden de champagne tijdens de oprichtingsvergadering en verzorgt tegenwoordig nog steeds de drankjes tijdens de pauze. Ook de acties van beide verenigingen bleven, heel Vorden kijkt in oktober en december reikhalzend uit naar de verkopers van Harmonie Vorden die verrukkelijke slaatjes en oliebollen aan de man brengen.

Het eerste jubileum blijft een speciaal moment waar het bestuur van Harmonie Vorden graag bij stil staat. En waarom maar 1 dag als het ook een heel jaar lang kan! Het jubileumjaar 2012-2022 ontstond en dit kon alleen maar in stijl afgetrapt worden. Leden en vrienden van Harmonie Vorden ontvingen op 30 augustus 2022 een cadeautje, persoonlijk rondgebracht door de bestuursleden. Knallend het jaar in en zo deed het bestuur van Harmonie Vorden hetzelfde! Wat er allemaal staat te gebeuren in het jubileumjaar? Volg social media en website van Harmonie Vorden en geniet mee met onze viering!

Wij vieren feest, vier jij het met ons mee?

10 jaar Harmonie Vorden, dat is het vieren waard! Daarom wordt er een muziekweekend georganiseerd. Als niet-lid van Harmonie Vorden kun jij ook meedoen en ons jubileum met ons meevieren. Wel vragen we een kleine vergoeding voor o.a. de lunch. Samen muziek maken, wat is er nu leuker?! 

Lijkt het je leuk? Geef je dan gauw op, want vol = vol! Hopelijk zien wij jou in Vorden!

 

Zaterdag 05 november:
10.00 uur inloop, start 10.30 uur
12.00 – 13.00 uur lunch 
13.00 – 14.30 uur repetitie
14.30 – 15.00 uur pauze / activiteit
15.00 – 16.30 uur repetitie


Zondag 06 november:
10.00 uur inloop, start 10.30 uur
12.00 – 13.00 uur lunch 
13.00 – 14.15 uur repetitie
14.15 – 15.00 uur pauze / inloop publiek
15.00 – 16.00 uur concert


Locatie: Kulturhus Vorden.


Na afloop zal beide dagen de bar open zijn en is iedereen vrij om te gaan.

Genieten met een grote G!

 
Het zit erop. Het muziekweekend van Harmonie Vorden zit erop! Eén van de vele activiteiten om het 10 jarig jubileum te vieren. 
 
Twee dagen muziek maken en vooral met elkaar gezellig optrekken. Met z'n allen veel geleerd maar vooral genoten.  En het leuke? Naast eigen leden waren er ook externe muzikanten aanwezig. Een ervaring die ontzettend goed ontvangen werd. Iedereen genoot met volle teugen van het weekend, aan het einde van het weekend was iedereen moe maar voldaan... Want naast muziek maken werd er ook nog levend bingo gespeeld en tussendoor werd de inwendige mens goed verzorgd met een heerlijk verzorgde lunch door het Kulturhus.
Externe muzikanten bedankt voor jullie inzet en enthousiasme! Het weekend werd letterlijk knallend afgesloten met een concert! Wat was het een succes.
 
Klik hier voor een impressie van de play in!

Harmonie Vorden deelt zwanenhalsen harten uit aan donateurs of nieuwe donateurs

Februari, de maand van Valentijnsdag en de liefde. Hier geeft Harmonie Vorden speciale aandacht aan met een Valentijnsconcert op zondag 12 februari. En niet alleen met een concert want Harmonie Vorden pakt uit, lees gauw verder.

De muziekstukken staan in het teken van de liefde, maar de liefde kan ook op een foto worden vastgelegd. Er is een fotohoek waar u op de foto kan met iemand wie u liefheeft. Rob Schmitz zal ervoor zorgen dat iedereen prachtig op de foto staat. Een foto met uw partner, broer, zus, ouders, kinderen, vrienden of familie wilt u toch niet missen? De foto’s zullen worden na het concert online gedeeld. Naast de fotohoek is er nog meer, want naast de liefde voor de muziek is er ook dankbaarheid voor de donateurs van Harmonie Vorden. Met dit concert is er extra aandacht voor de donateurs en wil de vereniging hen in het zonnetje zetten. Want liefde is geven en nemen.

Als vereniging zijn wij blij met elke bijdrage. Uw bijdrage draagt o.a. bij aan het organiseren van concerten, het aanschaffen en onderhouden van instrumenten en het geven van muzieklessen. Dit houdt onze muziekvereniging levendig in de Vordense gemeenschap.

Harmonie Vorden heeft de samenwerking opgezocht met Bakkerij van Asselt en daar is iets moois uitgekomen. Donateurs van Harmonie Vorden kunnen tijdens het Valentijnsconcert een cadeaubon ophalen voor 2 ‘’zwanenhals harten’’ van Bakkerij van Asselt. En nóg mooier, Bakkerij van Asselt geeft 20% korting op een aankoop die gedaan wordt als het presentje opgehaald wordt.

Nog geen donateur van Harmonie Vorden maar wel zin in deze Vordense lekkernij? Dat kan! Als u een beetje liefde geeft aan Harmonie Vorden dan geven wij liefde terug. Tijdens het Valentijnsconcert kunt u zich aanmelden als donateur. Als u dit doet, dan ontvangt u dezelfde cadeaubon van Bakkerij van Asselt en kunt u alsnog genieten van deze lekkernij.


Is het niet mogelijk om bij het Valentijnsconcert te komen kijken, maar wilt u wel donateur worden en een cadeaubon ontvangen? Ook dat kan! Vul voor 12 februari 2023 het formulier in op de website, door hier te klikken. Harmonie Vorden brengt hoogstpersoonlijk de cadeaubon bij u langs.

 

Denkt u dit wil ik niet missen? Kom dan zondag 12 februari om 14.30 uur in het Kulturhus in Vorden dit mooie concert beluisteren en de liefde beleven. De entreekosten zijn €5 p.p. Kinderen t/m 12 jaar kunnen het concert gratis bezoeken.

 

Jubileumcadeau al in gebruik!

Het jubileumjaar is afgetrapt en hoe! Leden en vrienden van Harmonie Vorden ontvingen op 30 augustus 2022 een cadeautje, persoonlijk rondgebracht door de bestuursleden. Spot jij al ons cadeautje?

Jubileumcadeau al in gebruik!

Het jubileumjaar is afgetrapt en hoe! Leden en vrienden van Harmonie Vorden ontvingen op 30 augustus 2022 een cadeautje, persoonlijk rondgebracht door de bestuursleden. Spot jij al ons cadeautje?