Begin oktober, als de dagen weer guur beginnen te worden en de witte wieven over de landerijen sluimert, dan is het weer ouderwets tijd voor een huisgemaakt slaatje van Harmonie Vorden. Zaterdag 8 oktober organiseert Harmonie Vorden weer traditiegetrouw de slaatjesactie.

De actie draait op de vele vrijwilligers die helpen bij het plakken van stickers, snijden van groenten, de huis-aan-huis verkopen en diegenen die ’s nachts al beginnen met het maken van de slaatjes. Ook dit jaar wederom in samenwerking met De Herberg Vorden. 
De verkopers zullen vanaf 9 uur ’s ochtends beginnen met het venten van de slaatjes. 

Geen tijd om te wachten op de verkopers? Dat is geen probleem!

U kunt voor een vast verkooppunt terecht bij De Herberg, maar wees er snel bij! Want bij het verkooppunt is het motto, zolang de voorraad strekt. Wil je deze lekkernij absoluut niet missen? Dan is het ook mogelijk om te bestellen via www.harmonievorden.nl door het bestelformulier in te vullen. De bestelling kan tot uiterlijk vrijdag 7 oktober 18.00 uur doorgegeven worden. Betalen kan bij bezorging op zaterdag 8 oktober, een slaatje kost €5,- en kan zowel contant als via een QR Code betaald worden. Bezorging is tot 13.00 uur. 

Benieuwd wat Harmonie Vorden doet met de opbrengst? De opbrengst van de slaatjesactie wordt gebruikt voor de aanschaf van instrumenten, bladmuziek en de opleiding van leerlingen. Op deze manier kan de vereniging actief blijven deelnemen aan het dorpsleven in en rondom Vorden. En actief is de vereniging want op 5 en 6 november 2002 organiseert Harmonie Vorden een muziekweekend. Als niet-lid van Harmonie Vorden ben je van harte welkom om mee te spelen met de play-in! 

 

Advertentie Slaatjes Contact 2022