Zondagmiddag 10 juli was de afsluiting van het muzikale seizoen voor zowel het grote orkest, als voor het jeugdorkest en de slagwerkgroep. 

De locatie van het zomerconcert was perfect, vlak voor de kerk in Vorden en naast het terras van Grand Bistro de Rotonde. Het weer daarentegenn was niet hoogzomer. Dat weerhield de muzikanten er niet van om een mooi en fris concert te geven. Het jeugdorkest speelden mooie nummers, onder begeleiding van Harry ten Brinke. Vervolgens was het de beurt aan de slagwerkgroep. Geert-jan Dijkerman begeleidde de jongens met het slagwerk. Afwisselende nummers volgden elkaar in rap tempo op. Tenslotte was het de beurt aan het orkest van Harmonie Vorden. Zomerse klanken galmden door de kern van Vorden. Het geheel trok bezoekers aan. Toevallige passanten en toeristen namen even plaats op het bankje om te luisteren. Aan het einde van het zomerconcert was er een mooie opkomst van toeschouwers. 

Het concert werd afgesloten met een presentje voor de dirigenten. Na dit concert begon dan ook echt de zomervakantie voor de muzikanten. 
Tot en met augustus kunnen de muzikanten genieten van de vakantie, de eerste repetitie staat gepland op donderdag 1 september. 

Lijkt het u ook wat om muziek te gaan maken? In september start ook het project "Blaas je Wijs". Of kom eens langs om de sfeer te proeven tijdens een repetitie!