De repetities werden abrupt stilgelegd en dat betekende ook het cancelen van het eerste concert met dirigent Willem Kossink, de kerstnachtdienst en de herdertjestocht voor de jeugd. Dit was even een klap in het gezicht van alle muzikanten! Een lege agenda en géén muziek, hoe moest dat nog goedkomen? Bakkerij Joop en Harmonie Vorden slaan de handen ineen!
Een muziekvereniging is niet zomaar een club, het is een tweede familie. Elke week repeteren leden met elkaar en vooral aan het einde van het jaar trekken de leden en aanhang van leden veel met elkaar op. Aan het einde van het jaar zetten veel leden zijn of haar beste beentje voor tijdens de slaatjesactie en oliebollenactie. Ook treedt Harmonie Vorden vaak op tijdens de kerstmarkt en is de muziekvereniging aanwezig tijdens de Kerstnachtdienst. Muzikanten trekken veel met elkaar op, zijn veel samen en dat zorgt voor verbinding. Het bestuur hecht veel waarde aan deze verbinding en heeft de leden gevraagd om de voordeur op donderdagavond 23 december 2021 in de gaten te houden! Want ook nu zijn we als Harmonie Vorden niet uit het veld te slaan en gaan we opzoek naar oplossing om toch 'samen te zijn' in deze periode. 
Bakkerij Joop en Harmonie Vorden slaan de handen ineen! Ditmaal werd wederom een rondje Achterhoek gemaakt om de leden te verrassen met een mooi pakket van Bakkerij Joop. 
Het resultaat? Een grote glimlach bij de leden bij het openen van de voordeur en was het gevoel van 'samen zijn' toch weer even voelbaar. 
En daarmee een mooi en positief begin van de feestdagen!

Het bestuur van Harmonie vorden wenst iedereen fijne feestdagen en een muzikaal 2022!

Dankzij Bakkerij Joop konden deze mooie pakketten aan de leden aangeboden worden.