Harmonie Vorden heeft mooi nieuws ontvangen uit de actie van de Rabobank, de Rabo Clubsupport actie. 

Volgens de Rabobank verdient iedereen een club, het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld en heeft daarvoor de Rabo Clubsupport actie in het leven geroepen. Als Rabobanklid kon je stemmen op clubs waarvan jij vond dat deze clubs een steuntje in de rug konden gebruiken. 

Harmonie Vorden is een jonge levendige club met toch een lange historie waar serieus repeteren en werken aan de toekomst gecombineerd worden met gezelligheid en ontspanning. Als muziekvereniging is ons doel iedereen op zijn of haar eigen niveau muziek te laten maken en daardoor samen een hoger niveau te bereiken; met inspanning samen ontspanning zoeken in muziek. Ook zoekt de Harmonie veelvuldig de verbinding op met de Vordense samenleving, zodat elke Vordenaar op zijn of haar manier kan genieten van de plaatselijke muziekvereniging. 

Samen met Oud Vorden en Theater onder de Molen heeft Harmonie Vorden een mooi bedrag van €1.004,- mogen ontvangen!

Dat is een geweldige opbrengst waar de Harmonie ontzettend blij mee is. Harmonie Vorden kan hierdoor investeren in de jeugd, instrumenten en weer nieuwe muziekstukken aanschaffen.