In 2020 zou de 40e editie van de slaatjesactie plaatsvinden, maar het coronavirus gooide roet in het spreekwoordelijke eten. Op zaterdag 2 oktober gaat het dan echt gebeuren, de 40e editie van de slaatjesactie met een leuke verloting! Lees gauw verder....

Momenteel wordt de actie onder de vlag van Harmonie Vorden georganiseerd, destijds werd de actie georganiseerd door Sursum Corda. De actie draait op de vele vrijwilligers die helpen bij het plakken van stickers, snijden van groenten, de huis-aan-huis verkopen en de vrijwilligers die ’s nachts al beginnen met het maken van de slaatjes. De slaatjesactie heeft een grote groep trouwe vrijwilligers, waarvan sommigen al 40 jaar de slaatjesactie intensief meedraaien. Naast de vrijwilligers wil de Harmonie ook stil staan bij de samenwerking met De Herberg, die al 40 jaar tot volle tevredenheid bestaat en deze graag in de toekomst hoopt door te zetten. Het is dan ook mooi om te zien dat generaties bij zowel De Herberg als Harmonie Vorden elkaar opvolgen en er een traditie van 40 jaar is ontstaan. Tenslotte wil Harmonie Vorden ook de Vordenaren bedanken die altijd de slaatjes gretig afnemen met een verlotingsactie. Van de opbrengst kan Harmonie Vorden nieuwe bladmuziek kopen, instrumenten aanschaffen en investeren in de jeugd. 

De verkopers zullen vanaf 9 uur ’s ochtends beginnen met het venten van de slaatjes. 

Geen tijd om te wachten op de verkopers? Dat is geen probleem!

Harmonie Vorden is verheugd om te melden dat er een extra verkooppunt bij is gekomen. COOP Van der Voort Vorden maakt dit mogelijk! Harmonie Vorden zal een extra verkooppunt opstellen bij de COOP tot 12.00 uur.  U kunt dus voor een vast verkooppunt terecht bij De Herberg of de COOP, zolang de voorraad strekt dus wees er snel bij! 

Naast een fysiek verkooppunt is het ook mogelijk om te bestellen via de site door het bestelformulier in te vullen. De bestelling kan tot uiterlijk vrijdag 1 oktober 19.00 uur doorgegeven worden. Vervolgens ontvangt u op vrijdagavond 1 oktober van Harmonie Vorden een Tikkie en zal de bestelling op zaterdag 2 oktober aan huis geleverd worden. 

Feest! Maak kans op leuke prijzen!
Harmonie Vorden maakt er dit jaar samen met u een feest van! Er is een verloting en uw lot kunt u vinden op uw deksel. In 1985 werd ook een verloting gehouden en werden de winnaars van de verloting bekend gemaakt door de opper- wachtmeester der rijkspolitie rayoncommandant van Vorden. Tegenwoordig is deze niet meer aanwezig in Vorden en zal Penningmeester Erna Rondeel deze verantwoordelijkheid op zich nemen. De nummers worden in het weekend van 2/3 oktober gepubliceerd op social media en de site www.harmonievorden.nl. De mooie prijzen worden aangeboden door De Herberg, Reinier Groente en Fruit, Bakkerij Joop en COOP Vorden. 

9D42414E 76B1 41B8 912E 6F42F9D78267 4 5005 c