Van 28 mei tot en met 5 juni doet Harmonie Vorden mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De opbrengst van de actie is voor de organisaties die actievoeren. Harmonie Vorden voert actie om geld op te halen zodat dit besteed kan worden aan de opleiding van de jeugd en de aanschaf van instrumentarium.   

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Het is de oudste collecte van Nederland. n totaal collecteren 1182 organisatie in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media. Vorig jaar is de actie voor het eerst mobiel georganiseerd: geen bussen en collectanten meer langs de deur. Het Cultuurfonds gaat op diezelfde voet verder. Het is veiliger voor de collectant én makkelijker voor de organisatie. Er is nog steeds grote noodzaak om lokale cultuurorganisaties te steunen. Vandaar dat het Cultuurfonds de hele netto weer teruggeeft aan de organisaties die collecteren.

De Harmonie roept daarom iedereen in Vorden op om te geven aan de mobiele collectant, want elke gedoneerde euro is bestemd voor cultuur en natuur in eigen regio en men steunt er Harmonie Vorden mee. De collecte loopt vanaf 28 mei tot en met 5 juni!

Maak gebruik van de QR code om te doneren!

QR code