Jeanette Pol-Hilgerink is vanaf heden de nieuwe fluitdocente voor de leerlingen van Harmonie Vorden. Jeanette neemt het stokje over van Magdalena Kadziolka-Guenov. 

Jeanette Pol-Hilgerink studeerde fluit bij Hans Bolland aan het conservatorium te Zwolle. Ze gaf les aan diverse muziekscholen in de regio waaronder de Kaliber Kunstenschool, waar heeft zij van 1985 tot 2017 heeft gewerkt. Daarnaast volgde zij aan het conservatorium van Amsterdam de specialisatiecursus “Music in Motion”, waarna ze enkele jaren aan de leerlingen van verschillende basisscholen les heeft gegeven volgens dit concept. Sinds 2015  heeft ze haar eigen fluitpraktijk in Lochem, waarin ze naast privélessen ook les geeft volgens het concept van “Kinderflute”, een speelse (groeps)lesmethode voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar. Naast haar specialisme op het gebied van muziek – fluitdidactieken verzorgt ze, zowel solistisch als in ensembleverband, concerten.


Kriebelt het bij u ook? Of heeft u kinderen die graag muziek willen maken? Neem gerust eens contact op met Leila Bunkers, bestuurslid Jeugd binnen Harmonie Vorden