Het is alweer ruim vijf jaar geleden dat Harmonie Vorden ontstaan is uit een fusie van de twee Vordense harmonie orkesten. Destijds een spannende keuze, maar al snel bleek het zeer succesvol te zijn. En daarom wil Harmonie Vorden dit eerste lustrum uitbundig vieren.

 

In de afgelopen vijf jaar zijn er verschillende concerten georganiseerd met de diverse thema’s, muziekstijlen en samenwerkingsvormen. Om Harmonie Vorden in het dorp nog eens extra in de schijnwerpers te zetten en de veelzijdigheid te benadrukken, willen de leden dit 5-jarig bestaan vieren met een geweldig ‘muzikaal verjaardagsfeest’ in Sporthal ’t Jebbink op zaterdagavond 7 april.

Het orkest, onder leiding van de enthousiaste dirigent Nikki Kleijsen, vindt dat het tijd is om een keer de stoelen aan de kant te schuiven en het publiek onder het genot van een drankje te laten swingen, zingen, dansen (ruimte genoeg voor een polonaise!). Het wordt die avond een “Puur Hollands” meezing muziekfeest in de sporthal van Vorden!

Harmonie Vorden heeft, om dit tot een waar feest te maken, de samenwerking gezocht me met band “Diep Triest”. En, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, staan zij garant voor een geweldige muzikale show: Nederlandstalige muziek met een knipoog.  Diep Triest heeft in het noorden van het land al heel wat succesvolle optredens gedaan met plaatselijke harmonie- en fanfare orkesten. Het optreden in Vorden is hun debuut in het midden van het land, wellicht vormt dat de opstap voor het veroveren van de rest van Nederland.

Het programma bestaat uit een enorme lijst Nederlandstalige hits zoals Malle Babbe van Rob de Nijs, Zij gelooft in mij, Viva Espana, Mexico (van de enige echte Zangeres zonder naam), een LUV medley en nog veel meer.  De leden van Harmonie Vorden nodigen heel het dorp uit op 7 april: ‘Bestel maar’.. en geniet van een avond uit! En ontdek dat Harmonie Vorden er met ‘Diep Triest’ een fantastisch feest van gaat maken. 

Het muziekspektakel met Diep Triest start 7 april om 20.00 uur en bestaat uit twee blokken met Harmonie Vorden samen met de band. Als afsluiter zal Diep Triest een knallende afterparty verzorgen. Er is tijdens deze avond een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar (maar stil zitten is ook bijna onmogelijk op dit feestje!). Kaarten à €10 zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Vorden of te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En, mits niet uitverkocht, zijn er nog kaarten te koop bij de entree

180118 poster dieptriest vorden 20180206 1772846489