Blaas je Wijs!

Titel:
Blaas je Wijs!
Wanneer:
wo, 14. september 2022 - wo, 9. november 2022
Categorie:
Overig
Hits:
286

Omschrijving

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” 

Muziek maken is gezond voor lichaam en geest, dat is  wetenschappelijk bewezen want het vergroot de longcapaciteit en tegelijkertijd wordt het geheugen getraind. En je zit continue met een glimlach op de repetitie, want het is ook gewoon nog eens hartstikke gezellig. Dat is het mooie van een muziekvereniging, samen met en voor elkaar spelen. Zoals wij zeggen, Harmonie Vorden is ván en vóór Vorden. Muziek maken is gewoonweg fan-tas-tisch! 

Ivm corona starten we niet aan het begin van 2022, maar in september 2022 met het project Blaas je Wijs. Dit project bevat 10 gratis muzieklessen, waarin je laagdrempelig kennis kunt maken met blaasmuziek.

Je staat in deze lessen stil bij de noten op papier en je ervaart de diverse instrumenten uit een harmonie en fanfare om vervolgens zelf te gaan blazen op een zelf gekozen blaasinstrument. Heb je na deze tien lessen de smaak te pakken? Dan kun je je aansluiten bij een van de aangesloten verenigingen. De lessen starten op woensdagavond 14 september en lopen door tot begin november. We sluiten het project vervolgens af met een mini-concertje. 

Bent jij inwoner van Bronckhorst? En tussen de 18 en 90 jaar? En nieuwsgierig om kennis te maken met blaasmuziek? Of in een ver verleden al wel eens gespeeld en de draad weer eens proberen op te pakken? Meldt u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Benieuwd?! Je bent nooit te oud om te leren en zie het als een fantastisch avontuur...’ 

Kriebelt het al maar twijfel je en heb je vragen? Neem vooral contact met ons op. Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met de organisatie Karin: 06-20960225.