"Muziek maak je samen"

bas viola 2018 20181002 1327558655

Wie komt deze twee dames vergezellen tijdens de leuke en leerzame AMV lessen!? Ze zijn net begonnen met de basis van het muziek maken en hopen dat er meer kinderen mee willen repeteren op weg naar een instrument zoals, trompet, klarinet, saxofoon, slagwerk……………

AMV betekent Algemene Muzikale Vorming. Bij Harmonie Vorden leert Symone Boerstoel je spelenderwijs, met hulp van “Bas & Viola”, kennis maken met muziek maken. Om te oefen worden de blokfluit en slagwerkinstrumenten gebruikt. Daarnaast kunnen je tijdens de lessen diverse instrumenten uit proberen die gebruikt worden in een harmonie orkest. Meestal kun je na een jaar lessen gaan volgen op het instrument van je keuze. De AMV lessen zijn ontwikkeld voor muziekverenigingen als basis voor de toekomst, nu hebben we een groot orkest en dat willen we nog jaren zo houden dus zijn we op zoek naar jouw talent.

Op woensdagmiddag tussen 13.30 - 14.00 uur ben je van harte welkom, de twee dames en Symone Boerstoel ontvangen je met jubeltonen!

Je wilt graag beginnen of je hebt eerst nog wat vragen stuur een e-mail naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.